INFO BANNER

ΤΑ "ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ" ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Το αυστηρώς ακατάλληλο αντιπολεμικό κοινωνικό δράμα "THE CURING ROOM" στο Θέατρο Αθήναιον

Το αντιπολεμικό κοινωνικό δράμα που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς, μετά από 2 χρόνια επιτυχίας και τις 150 παραστάσεις στο Vault στην Αθήνα, ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για 6 παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον (Βασιλίσσης Όλγας 35), από την Τετάρτη 16 έως την Κυριακή 20 Μαΐου 2018. 

The Curing Room, του David Ian Lee, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και αυστηρώς ακατάλληλο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένα έργο βαθιά συγκινητικό, ανθρώπινο, σκληρό, άγριο, σπαρακτικό. Ένα αγωνιώδες, τολμηρό, αποτρόπαιο και έντονο θρίλερ. 

Η παράσταση The Curing Room βραβεύτηκε ως Καλύτερο Ψυχολογικό θεατρικό θρίλερ από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης στα 36α Κορφιάτικα Βραβεία (ήταν υποψήφιο για 3 βραβεία : Ψυχολογικό θεατρικό θρίλερ, Α΄ Αντρικής Ερμηνείας για τoν Στέλιο Ψαρουδάκη και Μουσικής θεατρικού έργου για το Μάνο Αντωνιάδη) 
Η υπόθεση 
Άνοιξη 1944. Νότια Πολωνία. Πριν αποχωρήσουν τα Ναζιστικά στρατεύματα αιχμαλωτίζουν μια διμοιρία Ρώσων στρατιωτών. Τους σκοτώνουν όλους εκτός από επτά άνδρες, που κλειδώνουν γυμνούς, χωρίς φαγητό και νερό στο κελάρι ενός άδειου Μοναστηριού. Την ελπίδα, θα διαδεχτεί η ένταση, ο θυμός, η άρνηση, ο φόβος, η απόγνωση, η απελπισία. Ο εγκλεισμός, η πείνα, η δίψα και το ένστικτο της επιβίωσης γρήγορα θα τους οδηγήσει στα άκρα. 

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
Συγγραφέας: David Ian Lee 
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος 
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς 
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Μάνος Αντωνιάδης 
Σκηνικός χώρος: Γιώργος Λυντζέρης 
Σχεδιασμός φωτισμών: Βαγγέλης Μούντριχας
Φωτογραφίες παράστασης: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Αφίσα παράστασης: Σίμος Παπαναστασόπουλος 
Διδασκαλία σκηνικής πάλης: Αλέξανδος Αχτάρ 
Βοηθός σκηνοθέτη: Μάνος Κανναβός
Παραγωγή: VAULT 

Παίζουν: Ευθύμης Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Τάσος Δέδες, Στέλιος Καλαϊτζής, Πάνος Νάτσης, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Στέλιος Ψαρουδάκης 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ    15 - 20 Μαΐου 2018
  • Τετάρτη       21:15 
  • Πέμπτη       21:15 
  • Παρασκευή 21:15 
  • Σάββατο      21:15 
  • Κυριακή       19:00 και 21:15 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα) 

Τιμές Εισιτηρίων 
  • Γενική είσοδος: 15,00 ευρώ 
  • Προπώληση στα ταμεία του θεάτρου και στη Viva (https://www.viva.gr/tickets/theatre/ ) 13,00 ευρώ 
  • Μειωμένο: 13,00 ευρώ (Φοιτητές/ Μαθητές / Σπουδαστές/ Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων/ ΑμΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ)) 

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ 
Α’ σκηνή του θεάτρου Αθήναιον
Βασιλίσσης Όλγας 35
Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2310832060 

Προπώληση Viva : https://www.viva.gr/tickets/theatre/

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ / ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ. 

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 
ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 
... “Μια αληθινή ιστορία πείνας, δίψας, τρέλας και κανιβαλισμού, σε μια παράσταση με αξιοπρόσεκτες ερμηνείες... Ο Δημήτρης Καρατζιάς παίζει σωστά με τις θερμοκρασίες, έχοντας ως σύμμαχο τόσο τις ερμηνείες όσο και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Μάνου Αντωνιάδη, που υπογραμμίζει το φόβο και την απελπισία.”... Μαρία Κρύου (Αθηνόραμα) 

...“Ο Καρατζιάς έχοντας προστατεύσει, καθόλη την παράσταση, τα γυμνά σώματα από την εσκεμμένη πρόκληση ανάλογων ερεθισμάτων, έχοντάς τα διαχειριστεί σχεδόν μηχανιστικά στην αφοπλιστική τους αλήθεια που αγγίζει την υπερβολή του κενού, της άρνησης και της θυσίας, θα επιτρέψει, στην τελευταία σκηνή, το συγκινητικά σπαρακτικό και εν τέλει λυτρωτικό αγκάλιασμα του νεκρού σώματος του φίλου από τον φίλο: δείχνοντας ότι μέσα στο «ζώο» έχουν διασωθεί τα ανθρώπινα συναισθήματα. Οι επτά ηθοποιοί της παράστασης χειρίζονται άψογα αυτή συνθήκη. Καθοριστικός εξ αρχής ο ρόλος της υποβλητικής, πλήρους εσωτερικής έντασης και συναισθηματικής φόρτισης -που δεν εκφράζει ο λόγος- πρωτότυπης μουσικής του Μάνου Αντωνιάδη η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο ενός όγδοου, απόντος σκηνικά δρώντος που μοιάζει συχνά να υποβάλλει την επερχόμενη δράση” ... Δημήτρης Τσατσούλης (Ημεροδρόμος) 

... “Μια από τις πιο συναρπαστικές παραστάσεις της σεζόν, που ευτυχεί στο εμπνευσμένο ανέβασμα του Δημήτρη Καρατζιά που πετυχαίνει με αυτό την πιο άρτια δουλειά του, την πιο πλήρη παράσταση – πρόταση από όσες έχει κάνει ως σήμερα. Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα έργα που έχω δει στα σαράντα περίπου χρόνια που παρακολουθώ θέατρο - με καθήλωσε με την δυναμική του και την κοφτερή αλήθεια του... O Καρατζιάς έχει φτιάξει ένα μοναδικής ακρίβειας και αισθητικής «κέντημα» που δικαίως κλέβει και τον πιο δύσκολο κι απαιτητικό θεατή. Μια ισχυρότατη «νίκη» του Καρατζιά που οφείλει πολλά στην θαυμάσια μουσική του ικανού Μάνου Αντωνιάδη, η οποία «απογειώνει» τη δουλειά... ΕΠΤΑ πρωταγωνιστές έχει το «Curing room». Όχι επτά ηθοποιούς, αλλά επτά Πρωταγωνιστές-με το Πι κεφαλαίο- γιατί καταθέτουν ψυχή, χωρίς το παραμικρό σκηνικό βοήθημα, ή κοστούμι και «γίνονται»με οίστρο οι πολύπαθοι ήρωες του έργου”... Βασίλης Μπουζιώτης ("Απαγορευμένη Ατζέντα” / Enikos.gr/Real ) 

...“Σε αυτό το αριστοτεχνικά γραμμένο, σκηνοθετημένο κι ερμηνευμένο έργο, σε αυτό το αριστούργημα πρωταγωνιστής είναι ο …Δαρβίνος. Έφυγα ενεός αλλά ενεργοποιημένος, εναργής και συνειδητοποιημένος από αυτή τη θαυμάσια παράσταση που τη συνιστώ σε όλους, γιατί μετά από λίγο ούτε το γυμνό σε ενοχλεί, μήτε η επιφανειακή κατάσταση σε απασχολεί, αλλά η ουσία τα βένθεα της πανανθρώπινης ψυχής και το μέλλον του Ανθρώπου στα χρόνια της Μεγάλης Κρίσης, που κονταροχτυπιέται και παλεύει με το Θηρίο μέσα του”... Από τον ποιητή, θεατρολόγο και κριτικό Κωνσταντίνο Μπούρα (Γράφειν) 

...“Το βασικό ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ της παράστασης θα πω ότι είναι ο ρυθμός της, το «μοντάζ» της, με αποτέλεσμα μια παράσταση που σε κρατά από το λαιμό... Θεωρώ την παράσταση υπόδειγμα ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ερμηνείας. Ο καθένας, έχει βρει τον προσωπικό του εσωτερικό ρυθμό ώστε να αρχίσει «πόκερ» ανταλλαγής ατάκας με τους υπόλοιπους κι ο καθένας φέρνει εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο, το δικό του μέρος”... Kριτικός Kινηματογράφου Παναγιώτης Τιμογιαννάκης 

...“Το The Curing Room συζητήθηκε όσο καμία θεατρική παράσταση την τρέχουσα χρονιά. Στην αρχή για τη γυμνότητα των πρωταγωνιστών και μετά για τη σκληρότητά της. Όσοι την παρακολούθησαν για το «σκάνδαλο» της γύμνιας, ήταν καταδικασμένοι να απογοητευτούν, αφού η εξέλιξη του έργου μόνο ερωτικές φαντασιώσεις δεν μπορεί να τροφοδοτήσει. Όσοι όμως επιζήτησαν μία θεατρική εμπειρία που θα τριγύριζε στο μυαλό τους καιρό μετά την παρακολούθηση της παράστασης, τότε ο Δημήτρης Καρατζιάς τους χάρισε μία μοναδική πρόταση για να αναθεωρήσουν δεδομένες ηθικές αντιλήψεις για τη μυστήρια ύπαρξη που ονομάζεται άνθρωπος”... Δημήτρης Καλαντζής (postmodern) 

...“Τα φώτα έσβησαν, η μουσική ξεκίνησε, επτά γυμνά σώματα βρέθηκαν στη σκηνή και ξεκίνησε κάτι μεγαλειώδες, ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και σκηνοθεσίας, έχοντας ως μοναδική βοήθεια ένα συγκλονιστικό κείμενο και ταλέντο. Η πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό ήταν πως έβλεπα ένα θεατρικό που θα μπορούσα να βρω σε μια εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης ή του Βερολίνου, το επίπεδο ήταν εξαιρετικά υψηλό, τόσο ερμηνευτικά όσο και αισθητικά. Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε μεγαλοφυής, οι ηθοποιοί αρχαίοι τραγωδοί. Έβλεπα ένα συνδυασμό συγκλονιστικής ερμηνείας, πρωτοπορίας, ανθρώπινου δράματος και λυρικής απλότητας”... Έλενα Φάκου (εφημ.Το Xωνί) 
...“Εξαιρετικές ερμηνείες, από όλους, ανεξαιρέτως, τους ηθοποιούς, σωστός ρυθμός, ρεαλιστικές εντάσεις και μια σκηνοθεσία που δεν φωνάζει, αλλά κινεί όπως πρέπει τους ηθοποιούς. Σκληρή παράσταση με σωστή συναισθηματική συνέχεια. Υπέροχη πρωτότυπη μουσική σύνθεση από τον Μάνο Αντωνιάδη. Μια σύγχρονη τραγωδία χωρίς κάθαρση”... Ηρώ Μητρούτσικου (εφημ. ALPHA Free PRESS) 

...“Ο Δημήτρης Καρατζιάς με το “The Curing Room” κατάφερε φέτος να κάνει μία πραγματική καλλιτεχνική υπέρβαση, πείθοντας ακόμη και τους πιο δύσπιστους θεατές και κριτικούς για την σκηνοθετική του δεινότητα και εδραιώνοντας μια για πάντα στη θεατρική μας συνείδηση τον Πολυχώρο VAULT , ως χώρο ποίησης τέχνης και μάλιστα 100% αυθεντικής και ανατρεπτικής, κάνοντάς ταυτόχρονα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής χρονιάς και θέμα συζήτησης στους καλλιτεχνικούς και όχι μόνο κύκλους... Επτά “γενναίοι” , aφοπλιστικά άμεσοι, διαπεραστικά συγκινητικοί και εντυπωσιακά ταλαντούχοι ηθοποιοί –με ερμηνείες που ξεχειλίζουν ρεαλισμό, δύναμη και γνήσια απόγνωση– σπαράσσονται επί σκηνής σαν άγρια θηρία κάνοντας μας σιωπηρούς παρατηρητές της υπέρτατης τραγωδίας του ανθρώπου, που δεν είναι άλλη από την ανάγκη του για επιβίωση”... Λίλα Παπαπάσχου (περιοδικό Αλλιώς) 

...“Aυτό που γίνεται στη σκηνή, πραγματικά δεν υπάρχει. Μια απόλυτη φρίκη πυραμιδωτής εξαθλίωσης κάθε ανθρώπινου στοιχείου σε έναν ανίερο κανιβαλιστικό μυστικό δείπνο, σχεδόν διαδραστικό με τους θεατές να νοιώθουν τη θερμότητα και τις ανάσες των σωμάτων, δίνοντας ταυτόχρονα έναν απόκοσμο τρυφερό λυρισμό στο σχηματισμό των σωμάτων σαν σκηνογραφία, στο στήσιμο των φονικών σαν ερωτική πράξη, στις μεσσιανικές παραβολές μιας τερατώδους Θείας Κοινωνίας που την τονίζουν εξαιρετικά τα παραισθησιακά μουσικά ηχοτόπια του Μάνου Αντωνιάδη, καίριο σημείο στην ατμόσφαιρα της παράστασης. Ακόμα δεν έχω συνέλθει, ακόμα δεν τολμάω όσο κι αν θέλω, να ξαναδώ την παράσταση”... Τάσος Θεοδωρόπουλος (Cosmopoliti, περιοδικό Down Town) 

...“Οι εφτά πρωταγωνιστές του έργου, μας χαρίζουν ερμηνείες συνταρακτικές, αποδίδοντας με όλη την αρμόζουσα ένταση τις απότομες ψυχολογικές διακυμάνσεις των προσώπων, τη βαθμιαία βύθισή τους στην παραφροσύνη της απόγνωσης. Με απερίφραστο θάρρος και πάθος, ξεδιπλώνουν και ξεγυμνώνουν μπροστά μας τη φρικιαστική ομορφιά της ανθρώπινης τραγωδίας... Σκηνοθετώντας με αδιαπραγμάτευτη ευτολμία αλλά και την πρέπουσα σύνεση, ο Δημήτρης Καρατζιάς πετυχαίνει έναν εξαιρετικά συμπαγή, ρωμαλέο, αεροστεγή ρυθμό που κάνει τα 90 λεπτά της παράστασης να κυλούν σαν νερό, μην παραλείποντας συγχρόνως να αναδείξει το κατάμαυρο χιούμορ που συχνά πηγάζει από τις βίαιες κορυφώσεις της τραγικότητας. Νευρώδης, ταιριαστά δυσαρμονική και ευφυώς ενορχηστρωμένη, η μουσική του Μάνου Αντωνιάδη λες και βγαίνει απευθείας μέσα απ’ την ψυχή και το μυαλό των ηρώων”... Μάριον Χωρεάνθη (diastixo.gr) 

...“Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς, σκηνοθέτησε αριστοτεχνικά ένα δύσκολο θεατρικό θέαμα”... Νικόλας Πουρλιάρος (περιοδικό Τηλεθεατής) 

...“Σκηνοθεσία μελετημένη ώς την τελευταία λεπτομέρεια, την παραμικρή κίνηση, την πιο φευγαλέα χειρονομία, που υποστηρίζεται μόνον από την πρωτότυπη και καίρια μουσική υπόκρουση του Μάνου Αντωνιάδη, που ξέρει να ανεβάζει τους τόνους της έντασης και της αγωνίας στις κρίσιμες στιγμές...Δείτε την παράσταση - και μ' όσα θα δείτε θα φύγετε εξ ίσου απογυμνωμένοι κι εσείς!”... Γιάννης Καρνεσιώτης (Asteroid) 
...“Μια έξοχη σύγχρονη αλληγορία... Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, το γυμνό ντύνεται στα μάτια των θεατών, αρχίζει όμως να αποκαλύπτετε η γύμνια της ψυχής που παραμένει αισθητή έως το τέλος του έργου”... Μύρων μάγιως Παβένος (Από Κοινού) 

...“Ο Δημήτρης Καρατζιάς σκηνοθέτησε αριστοτεχνικά τη φρίκη του πολέμου, ενώ όλοι οι πρωταγωνιστές κέντησαν πραγματικά τους απαιτητικούς ρόλους τους”... Σταύρος Ξηντάρας (Kontra News) 

... “Ο Δημήτρης Καρατζιάς μ' ένα διαλεχτό επιτελείο ανδρών, σκηνοθέτησε τη φρίκη και τη θηριώδη αγριότητα. Και οι 7 ηθοποιοί απέδωσαν σωματικά και ψυχικά την αίσθηση του The Curing room, με ρωμαλέες ερμηνείες. Η παράσταση είναι εξαιρετική”... Χαρά Κιούση (Newsbeast) 

... “Όσα κι αν έχεις διαβάσει, όσα κι αν έχεις ακούσει, από κριτικές μέχρι και σχόλια για την παράσταση, τίποτε ειλικρινά δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την δική σου, προσωπική αλήθεια που έρχεται και εντυπώνεται σχεδόν σαν καύτρα και στίγμα επάνω στο σώμα σου. Μία λέξη μόνο της αρμόζει. ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ”... Αλέξανδρος Τανασκίδης (E-charity) 

...“Γιατί απλά το έργο του David Ian Lee είναι ένα αριστούργημα που αναδεικνύεται άψογα με την αριστοτεχνική σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά και τις καθηλωτικές ερμηνείες των 7 πρωταγωνιστών. Με μεγάλη μαεστρία ο Lee και ο Καρατζιάς μας παρουσιάζουν πως μπορεί ο πόλεμος να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζώα. Συγχαρητήρια!”... Παναγιώτης Πετρόπουλος (Art Magazino) 

...“Είδαμε μία από τις πιο συγκλονιστικές θεατρικές παραστάσεις της σεζόν.Οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σ' ένα εξαιρετικά δύσκολο και τολμηρό έργο. Ένα θρίλερ σκληρό και βαθιά συγκινητικό που σου υπενθυμίζει πως το να γεννιέσαι άνθρωπος δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ζήσεις ή πως θα πεθάνεις σαν τέτοιος. Από το "Curing Room" θα βγεις εξαντλημένη, αλλά αξίζει”... Μαριλέλλα Αντωνοπούλου (LadyLike) 

...“Τα ξεσπάσματα οργής και απελπισίας, η αποκτήνωση, η πρωτόγονη βία και η αναστολή κάθε ηθικής κινούν το έργο το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλαπλές κορυφώσεις. Οι ερμηνευτές της παράστασης του Vault ανταποκρίνονται θαυμάσια στο τόσο απαιτητικό εγχείρημα. Το τελευταίο μισάωρο νομίζεις ότι θα εξαντληθεί η δικιά σου υπομονή αλλά σε προλαβαίνουν οι σπαρακτικές ερμηνείες του φινάλε”... Χρήστος Παρίδης (WiZ urban guide Athens) 

...“Ο Δημήτρης Καρατζιάς έστησε μια παράσταση με εξαιρετικές δυναμικές, ορίζοντας την βία και τον τρόμο μέσα από μια αισθητική υψηλού επιπέδου η οποία μας παρέδωσε εικόνες βγαλμένες κατευθείαν από πίνακες του Βελίτσκοβιτς. Οι ηθοποιοί ερμήνευσαν τους χαρακτήρες με συγκλονιστική αυθεντικότητα και έντονο δυναμισμό. Η συγκινησιακή ένταση, οι αποκαλυπτικές αντιδράσεις, οι εσωτερικές διαμάχες, το πένθος κι ο σπαραγμός πήραν στην κυριολεξία σάρκα και οστά επί σκηνής συνθέτοντας μια παράσταση που εντυπώνεται στο μυαλό και στην ψυχή του θεατή ανεξίτηλα. Εξαιρετική επίσης η μουσική, εντείνει τα δρώμενα προσδίδοντάς τους μια επιπλέον συγκινησιακή φόρτιση. Μην το χάσετε!"... Μαρία Κυριάκη (Επί Σκηνής) 

...“Η παράσταση που αξίζει να δεις όταν πας στην Αθήνα”... MUST magazine 

...“Τόσο η σκηνοθεσία, όσο και οι ηθοποιοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν το κοινό στο κελάρι. Κοινό και ηθοποιοί εξερεύνησαν μαζί τα όρια της ηθικής και του ανθρώπου μπροστά σε ακραίες συνθήκες και αναζήτησαν την τελική κάθαρση”... Οι συντάκτες του Mix Grill 

...“Θαυμάσια σκηνοθετημένη παράσταση, που επιτυγχάνει να είναι ανατριχιαστική, μακάβρια, βίαιη, βάναυση ακόμα και διαφορετική, ευφάνταστη και πρωτοποριακή. Περιλαμβάνει σκηνές που δεν έχετε δει ποτέ πριν στη σκηνή... Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση (Μάνος Αντωνιάδης) εκτός από το χειροκρότημα του κοινού, αξίζει οπωσδήποτε βραβείου... Και οι 7 ηθοποιοί ήταν υπέροχοι. Κάθε ανάσα, κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε βλέμμα τους έχει μια αξεπέραστη δυναμική. Οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους δεν αφήνουν περιθώρια. Πρόκειται για μια καλοκουρδισμένη μηχανή που οδηγεί τους θεατές στα ύψη της θεατρικής απόλαυσης”... Παναγιώτης Μήλας (catisart) 

... “Η παράσταση The Curing room είναι έξοχη και αποτελεί σημαντικό λόγο για να πας στο θέατρο. Συγκλονιστικές οι ερμηνείες των ηθοποιών, περνούν από όλα τα συναισθηματικά στάδια που απαιτούν οι ρόλοι με θαυμαστά αποτελέσματα. Ο Δημήτρης Καρατζιάς φρόντισε να αναδείξει τόσο την αγριότητα του έργου, όσο και τη συγκινητική, σχεδόν σπαρακτική αγωνία των επτά ηρώων”... Βασίλης Νάτσιος (Cosmopoliti) 

...“Υποκλίνομαι στους 7 ηθοποιούς. Εναλλαγές συναισθημάτων με μια δραματικότητα στο έπακρο!!! Ερμηνείες σπαρακτικές, καθηλωτικές καθώς τους βλέπουμε να κόβουν τη λεπτή κλωστή και από ανθρώπους να γίνονται θηρία. Σκηνές που θα σε ανατριχιάσουν και θα σε γοητεύσουν συνάμα!!!! Συγχαρητήρια κύριε Καρατζιά που για ακόμα μία φορά φανήκατε τολμηρός στο εγχείρημά σας και μας παρουσιάζετε ένα αριστούργημα τόσο σκηνοθετικά όσο και ερμηνευτικά!!! Μας δίνετε πολλή τροφή για σκέψη και προβληματισμό σε κάθε παράστασή σας. Ποιείτε τέχνη χωρίς φραγμούς και όρια με απόλυτη επιτυχία!!!! Μην τη χάσετε για κανένα λόγο αυτή την παράσταση, ειλικρινά!!!!”... Ν. Καρρά (θέατρο.gr) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: