INFO BANNER

ΤΑ "ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ" ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Τρεις αγαπημένες παραστάσεις στο "Θέατρο Αυλαία"


Το Θέατρο Αυλαία κλείνει το Μάιο με τρεις αγαπημένες παραστάσεις, που αξίζουν την προσοχή σας! 

Τελευταίες παραστάσεις για τον «Κάτω Κόσμο» από το Θέατρο του Άλλοτε στις 24 και 25 Μαΐου στις 21:00. Το «Θέατρο του Άλλοτε» προκάλεσε αίσθηση μέσα στον Μάιο παρουσιάζοντας για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία την παράσταση «Κάτω Κόσμος», βασισμένη στα 3 δημοτικά τραγούδια: «Γιατί είναι μαύρα τα βουνά», «Λυγερή στον Άδη» και «Του Νεκρού Αδελφού». Η παράσταση που συγκίνησε το κοινό και απέσπασε τα θετικά σχόλια του Τύπου φτάνει στο τέλος της για να δώσει τη θέση της σε νέα δημιουργικά σχέδια για το «Θέατρο του Άλλοτε». 


Το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Διδασκάλου και η "Πόρνη από πάνω" επιστρέφει για δύο μόνο παραστάσεις, ενώ την επόμενη εβδομάδα και για τρεις μόνο παραστάσεις θα παρουσιαστεί η παράσταση που αγάπησε το κοινό "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική" με την Παυλίνα Χαρέλα και τη Χριστίνα Γυφτάκη! «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ»
Με την Κατερίνα Διδασκάλου


Στις 27 & 28 Μαΐου 2017

Μετά τις sold out παραστάσεις του Απριλίου «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει στο Θέατρο Αυλαία για δύο μόνο παραστάσεις το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου στις 21.00. 

Η παράσταση σε κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη και σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη καθηλώνει με την γρήγορη αφήγηση, την εσωτερική της δράση και τις συνεχείς ανατροπές που παρουσιάζουν τα γεγονότα παρά το γεγονός πως πρόκειται για μονόλογο.

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε…

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που ταξιδεύει το κοιν’π για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη

Παίζουν: 
Κατερίνα Διδασκάλου 

Συντελεστές:
Συγγραφέας : Αντώνης Τσιπιανίτης 
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης 


Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Παράσταση: Σάββατο 27 Μαΐου στις 21.00 και Κυριακή 28 Μαΐου στις 20.30

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65)


"ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ"
της Χρύσας Σπηλιώτη


Για τρεις μόνο παραστάσεις
Δευτέρα 29, Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Μαΐου στις 21:00

Το Θέατρο Αυλαία παρουσιάζει για τρεις μόνο παραστάσεις το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη «Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική» σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου με την Παυλίνα Χαρέλα και τη Χριστίνα Γυφτάκη. Δευτέρα 29, Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Μαΐου στις 21.00 στο Θέατρο Αυλαία.

Η υπόθεση
Δυο κορίτσια μεγαλώνουν μαζί, αγαπημένα και αχώριστα παρά τους διαφορετικούς τους χαρακτήρες. Η μία δυναμική και διεκδικητική, έχει μάθει να είναι πρώτη σε όλα. Η άλλη τρυφερή και αμήχανη, βρίσκεται πάντα χαμένη. Ποια θα έρθει πιο κοντά στο όνειρο της ευτυχίας; Πόσο μπορούμε να πληγώσουμε αυτούς που αγαπάμε; Το φημισμένο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» εξακολουθεί να θυμίζει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πως ο δρόμος για την εσωτερική γαλήνη μπορεί και να περνά μέσα από την κόλαση. 

Το έργο αν και φαινομενικά απλό, είναι βαθιά ανθρώπινο, κρατάει πολύ εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσα στο κωμικό και στο τραγικό και ο λόγος του είναι εξαιρετικά λεπτός και άμεσος. Γι’ αυτό άλλωστε είναι τόσο επιτυχημένο από την πρώτη φορά που παραστάθηκε μέχρι και σήμερα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία- Μουσική επιμέλεια-video: Παύλος Δανελάτος
Κοστούμια: Moda System
Φωτογραφίες: Γιώργος Δερνίκας
Παίζουν: Παυλίνα Χαρέλα, Χριστίνα Γυφτάκη

Παραγωγή: Θέατρο Σοφούλη

Παραστάσεις: Δευτέρα 29, Τρίτη 30 και Τετάρτη 31/5 στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ κανονικό, 8€ μειωμένο (φοιτητικο, ανω των 65, ανέργων)


Θέατρο Αυλαία

Πλατεία ΧΑΝΘ (πλευρά Τσιμισκή)
Θεσσαλονίκη

Για κρατήσεις εισιτηρίων παρακαλούμε καλέστε στο 2310237700 

Ώρες Λειτουργίας: 10:30 - 13:30 και 17:30 - 21:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια: