INFO BANNER

ΤΑ "ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ" ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Η μαύρη κωμωδία "PREMIERA" στο Θέατρο Αριστοτέλειον στις 12 & 19 Φεβρουαρίου
Η μαύρη κωμωδία «Πρεμιέρα» έρχεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον 12 και 19/2 για 2 μόνο παραστάσεις και για φιλανθρωπικό σκοπό.


Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που γνώρισε στο θέατρο Αθήναιον η μαύρη κωμωδία «Πρεμιέρα» του θεατρικού συλλόγου “σύνPraxis”, έρχεται στο θέατρο Αριστοτέλειον. Αποκλειστικά και μόνο για 2 παραστάσεις, στις 12 και 19 Φεβρουαρίου. Τα μέλη της ομάδας «σύνPraxis», μέσα από τη μεγάλη αγάπη, που έχουν για το θέατρο, βάζουν ένα μικρό λιθαράκι στους ιερούς σκοπούς φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Είναι πλέον γνωστό, ότι τα έσοδα από όλες τις παραγωγές αυτής της ομάδας δίνονται για τις ανάγκες συλλόγων και σωματείων, που φροντίζουν όσους έχουν πραγματική ανάγκη.


Έτσι, το σύνολο των εσόδων από την παράσταση στις 12 Φεβρουαρίου θα διατεθεί στο γυναικείο φιλανθρωπικό σωματείο ''ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ'', ενώ το αντίστοιχο από την παράσταση στις 19 Φεβρουαρίου θα διατεθεί στο σύλλογο φίλων καρκινοπαθών παιδιών ''ΣΤΟΡΓΗ''.


ΠΛΟΚΗ
1986, Δερβένι Θεσσαλονίκης. Στο κέντρο διασκέδασης ''Moonlight'' όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους, όταν ξαφνικά, στη γενική πρόβα, μια έκρηξη καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος του μαγαζιού και σκοτώνει όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής! 30 χρόνια αργότερα, Μια διαθήκη υποχρεώνει τρεις οικογένειες κληρονόμων, όλοι τους καλλιτέχνες οι οποίοι όμως υπηρετούν διαφορετικά είδη, να συμπράξουν σε ένα κοινό πρόγραμμα με σκοπό να κληρονομήσουν το εν λόγω κέντρο, το οποίο επισκευάστηκε μετά την έκρηξη αλλά δεν λειτούργησε ξανά! Όσο εξελίσσονται οι πρόβες το ένα ευτράπελο διαδέχεται το άλλο, βάζοντας σε κίνδυνο την επικείμενη “ΠΡΕΜΙΕΡΑ” τους! Άπαντες όμως αγνοούν πως ένας πολύ σοβαρότερος κίνδυνος παραμονεύει γιατί κάποιοι παλιοί γνώριμοι ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Γιώργος Οικονομίδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βασιλειάδης
Μαέστρος: Αστέρης Τσαλίκης
Μπουζούκι: Δημήτρης Χόντας
Φωτισμός: Βαρβάρα Δουμανίδου
Ήχος: Φωτιάδης Φώτης
Make up art: Κατερίνα Παπανώτα
Φωτογραφία: Νίκος Γκάρας
Επιμέλεια δημιουργία διαφημιστικού υλικού: Πέτρος Αθανασιάδης

Παίζουν αλφαβητικά:
Αθανασιάδης Πέτρος: Μαέστρος/Τάκης
Βασιλειάδης Δημήτρης: Ραζάτ
Γεροφώτη Μέλα: Μαλαματή
Δερεμπεϊδου Μάρθα: Φωφώ
Δημόπουλος Στέφανος: Λαυρέντης
Καλπακίδης Γιώργος: Τέλλης
Κυρμανίδου Καλλιόπη-Γαργαροπούλου Μαρία: Ζωίτσα
Λασκαρίδου Κλεοπάτρα: Τζένη
Λαμπροπούλου Ιωάννα: Λόπη
Μιχαηλίδης Αλέξανδρος: Πετρής
Οικονομίδης Γιώργος: Θεοδόσης
Οικονόμου Στέλλα: Πέπυ
Οικονόμου Τατιάνα: Θεώνη
Πετρίδης Χρήστος: Λάζαρος
Πέτσκου Νίκη: Καρλότα
Σεμερτζίδου Μαρία: Αγνούλα
Χαρπαντίδου Μαίρη: Αποστολία

Τη μουσική για το τραγούδι “Μαυροπεριστέρα” που ακούγεται στην παράσταση, έχει γράψει η Νίκη Πέτσκου σε στίχους του Γιώργου Οικονομίδη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέατρο Αριστοτέλειον
Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο 2310262051

Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017.
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακή, στις 21:00.
Διάρκεια: 120 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (φοιτητικό / ανέργων).
Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και στο ταμείο του Θεάτρου Αριστοτέλειον (Τετάρτη - Κυριακή 10:30-14:00 / 17:30-21:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: