INFO BANNER

ΤΑ "ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ" ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ 6

Εφόσον δεν έχετε βαρεθεί τις ατέλειωτες πολιτικές συζητήσεις-αντιπαραθέσεις στην τηλεόραση, αλλά αντίθετα θέλετε να εντρυφήσετε περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση, ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος απευθύνεται σε σας! Το eklogika.gr  μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα σύγχρονο εκλογικό portal, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένη και χρηστικής αξίας ενημέρωση για τις εκλογές. Υπάρχει  συνεχής ροή πολιτικών ειδήσεων , άρθρων, θεμάτων και πληροφοριών, πριν από όλες τις εκλογικές  αναμετρήσεις,  αλλά και στα ενδιάμεσα χρονικά διαστήματα. Σε όσους ενδιαφέρονται για πολιτική ενημέρωση πλαισιώνεται άρτια με πλούσια  αρθρογραφία, debates, ειδήσεις, γκάλοπ, πληροφορίες θεσμικού και χρηστικού χαρακτήρα, την ισχύουσα  νομοθεσία για τις εκλογές, τις θέσεις κομμάτων και παρατάξεων, αλλά και τα βιογραφικά υποψηφίων. Σημαντική είναι η δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων και των απόψεων από τους επισκέπτες, συμμετέχοντας ενεργά στον πολιτικό διάλογο, προεκλογικό η μη.
Πρόκειται ένα από τα μεγαλύτερα fora του ελληνικού internet, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις της εικόνας και του ήχου. Ακριβώς σ'αυτά τα δύο στοιχεία διακρίνονται και οι βασικές θεματικές του κατηγορίες, που με τη σειρά τους χωρίζονται σε υποενότητες. Έτσι, αν τα ενδιαφέροντά σας εστιάζονται στον πολυκάναλο ήχο, το Home Cinema, τα ακριβά ηχοσυστήματα ή επίσης στα συστήματα δορυφορικής λήψης, τους βιντεοπροβολείς και την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, είναι πλέον σίγουρο, ότι θα βρείτε αξιόπιστη ενημέρωση και θα λύσετε κάθε σας σχετική απορία! Η τεράστια δυναμική του forum και το μεράκι των μελών του το επέκτειναν και σε άλλα τεχνολογικά θέματα, όπως gadgets, κινητή τηλεφωνία, υπολογιστές mac και θέματα φωτογραφίας. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε τις εκτεταμένες παρουσιάσεις ταινιών ή δίσκων στις ενότητες Software των δύο κατηγοριών. Τέλος, υπάρχουν συζητήσεις γενικού περιεχομένου και arcade games, για να μην πλήξετε ποτέ!


Το καλοκαίρι τέλειωσε και εσείς αισθάνεστε ήδη νοσταλγία για το αγαπημένο σας αιγαιοπελαγίτικο νησί! Ο συγκεκριμένος ιστότοπος, ο οποίος υλοποιήθηκε από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, αποτελεί ένα portal, που θα αναλάβει να σας ταξιδέψει πάλι σ'αυτά με μια εντελώς διαφορετική οπτική και αποκαλείται "Πολιτιστική Πύλη του Αρχιπελάγους του Αιγαίου". Όπως αντιλαμβάνεστε, θα μάθετε χρήσιμα στοιχεία σχετικά με την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και το φυσικό περιβάλλον των νησιών, από την Προϊστορία ως τις μέρες μας. Όλα αυτά "ξεδιπλώνονται" στην οθόνη σας μέσα από μια συλλογή λημμάτων, που αναφέρονται κα σε θέματα ναυτιλίας, αρχαιολογίας  του Αιγαίου, δημογραφίας κλπ. Ωστόσο, δεν απουσιάζουν και οι αναφορές στη σύγχρονη ζωή και οικονομία των νησιών, όπως και η πλήρης ενημέρωση για τα φυσικά τους μνημεία, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τα πανηγύρια και τα φεστιβάλ, που διοργανώνονται στα νησιά. Το όλο εγχείρημα πλαισιώνεται άριστα από χάρτες και άφθονο πολυμεσικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία ήχου κλπ.). Ένας ιστότοπος-"διαμάντι", που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον να επισκεφτείτε ξανά και ξανά τα νησιά του Αιγαίου και να νιώσετε την ιστορία και τη παλμό της ζωή τους!


Επίκαιρη πλέον όσο ποτέ, η ιστοσελίδα αυτή, που αναπτύχθηκε από το  Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναλύει το Εθνικό Σχέδιο Δράσης με στόχο την προστασία της ελληνικής κοινωνίας από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, πάντα σε εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Μέσα από ένα λιτό σχεδιασμό θα αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για την ισχύουσα νομοθεσία, το παθητικό κάπνισμα, διάφορα σχετικά στατιστικά και έρευνες, νέα και ανακοινώσεις κλπ. Εφόσον επιθυμείτε να διαβάσετε περισσότερα ανάλογα θέματα, μπορείτε συμπληρωματικά να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα http://www.nosmoke.gr , όπου επιπλέον θα μάθετε για την ιστορία του καπνού και το κόψιμο του τσιγάρου μέσα από έναν πιο ευχάριστο και πολύχρωμο σχεδιασμό. Λέτε τελικά η υπόθεση να...σηκώνει τσιγάρο; 

4 σχόλια:

Vassilis είπε...

αρκετά ενδιαφέροντα όλα τα links.
Ευχαριστούμε Γιάννη που τα μοιράστηκες μαζί μας.
Καλό απόγευμα:)

Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε...

Καλημέρα, Βασίλη και καλό μήνα!! Πρόκειται για κάποια λινκ για όλους, είτε αυτούς που επιθυμούν να "νιώσουν" καλύτερα το κλίμα των ημερών, είτε εκείνους, που απλά θέλουν να ξεχαστούν συνεχίζοντας της ζωή τους στους γνώριμους καθημερινούς ρυθμούς!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

xalki είπε...

Ωραία links. Εγώ θα μελετήσω το τελευταίο σαν καπνιστής :) Μπας και...

Ξωτικό-νεραιδόπαρμένος Φαντασιόπληκτος Με Οργιώδης Φαντασία Συγγραφέας είπε...

Το Ονειρεμένες Απάτητες Διαδρομές πάει διακοπές…Ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία, τύχη…

Ας φέρει το 2010 κάθε μέρα έρωτα … κέφι ..όρεξη για ζωή και τρέλες ..γέλιο και πραγματοποίηση κάθε ονείρου…Να είναι κάθε ώρα και στιγμή καλύτερη από την προηγουμένη και κάθε χρόνο η καρδιά να βρίσκει περισσότερη ευτυχία και αγάπη.

Ας κάνουμε μια πρόποση φίλοι μου….

Ποτέ μην πεις ψέματα …μην κλέψεις .. μην ξεγελάσεις .. μην πιεις..
Αν όμως είναι να πεις ψέματα ..πες τα για να βρεθείς με αγαπημένο…
Αν πρέπει να κλέψεις…ξέκλεψε στιγμές για φίλους..
Αν πρέπει να ξεγελάσεις…ξεγέλασε το θάνατο…
Αν πρέπει να πιεις…πιες τις στιγμές που σου κόβουν την ανάσα…γιατί η ζωή δεν είναι οι ανάσες που παίρνεις ..αλλά οι στιγμές που σου κόβουν την ανάσα..

Χρόνια Πολλά και καλά ..

http://apatitesdiadromes.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html